Tort Cu Fructe De Mere

Tort Cu Fructe De Mere
Tortul cu fructe de mere este un vegetarian desert. Această rețetă servește 15. O porție conține 494 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de conserve de caise, unt, condimente de plăcintă cu dovleac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort ușor cu fructe de mere, Tort de mere cu susul în jos cu fructe înmuiate în whisky, și tort de fructe de Crăciun fără ouă, cum se face tort de fructe de Crăciun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cu o zi înainte de coacere, aduceți toate fructele, cidrul și condimentele la foc mic. Acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute sau până când cea mai mare parte a lichidului a fost absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CidruCidru
FructeFructe
2
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să stea cel puțin 12 ore la temperatura camerei.
3
Preîncălziți cuptorul la 163° (160C) ungeți ușor tigaia pentru tort și tapetați fundul și părțile laterale cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
4
Cernem făina, praful de copt și sarea împreună. Cremă untul și zahărul cu un mixer electric aproximativ 3 minute. Bateți treptat ouăle. Se amestecă amestecul de făină și migdalele măcinate, apoi fructele înmuiate și lichidul său.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De MigdaleFăină De Migdale
Praf De CoptPraf De Copt
UntUnt
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FructeFructe
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
5
Întindeți aluatul uniform în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți aproximativ 2 ore sau până când o frigăruie de lemn introdusă în centrul tortului iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
FrigaruiFrigarui
7
Se transferă într-un raft și se răcește timp de 15 minute. Inversați și desfaceți tortul și scoateți hârtia și lăsați să se răcească.
8
Frământați fondantul și rotiți-l într-un pătrat de 9 inci (23 cm) de aproximativ 1/8 inci (3 mm) grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură FondantăGlazură Fondantă
RolaRola
9
Ungeți tortul cu conservele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
10
Așezați fondantul pe tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură FondantăGlazură Fondantă
11
Tăiați în bucăți și serviți.
12
articol var
13
Type_27_data = {};
14
articol
15
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate4
Revista