Tort cu fructe bogate în ghimbir
Turta cu fructe bogate în ghimbir este o fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian desert. Această rețetă face 10 porții cu 420 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ulei, ouă, fructe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 29%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată De Fructe Proaspete Gingered, Fructe Gingered cu iaurt de miere, și Fructe De Stea Fripte În Bulion De Ghimbir.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 140C / ventilator 120C / gaz
Ungeți ușor o formă rotundă de tort de 712 cm adâncime, de 25 cm și tapetați-o cu un strat dublu de pergament de copt.
Se amestecă fructele uscate, ghimbirul și siropul, Cointreau, condimentele și coaja de lămâie.
Puneți uleiul de măsline, zahărul și ouăle într-un bol, bateți împreună până când sunt ușoare și pufoase. Cernem făina și praful de copt în amestec și vârful în fructe. Îndoiți și amestecați bine.
Puneți amestecul în forma de tort.
Coaceți în centrul cuptorului timp de 2-212 ore sau până când o frigăruie introdusă în centru iese curată. Acoperiți cu folie dacă tortul începe să se rumenească. Luați din cuptor și lăsați să se răcească în staniu.
Scoateți, lăsând pergamentul de copt la locul său până când decorați.
Pentru topping: încălziți gemul și Cointreau împreună până când gemul este lichid, lăsați să se răcească. Aranjați fructele pe tort și periați cu gemul.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tortul cu fructe. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "