Tortul cu foi de ciocolată cu glazură de zahăr brun ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 552 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 82 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de zahăr brun, zahăr pudră, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort de ciocolată cu un bol cu glazură de zahăr brun, Rolling Stones Cupcake cu zahăr brun cu umplutură de cremă de nucă de cocos, glazură de rom condimentată și zahăr brun crăpat fragil, și Tort umplut cu căpșuni cu glazură de zahăr brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Pulverizați fundul numai de tigaie de 13x9 inci cu spray de copt cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Într-un castron mare, bateți ingredientele tortului cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
5
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, topiți untul la foc mediu. Se amestecă zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Reduceți căldura la minim; se fierbe și se amestecă 2 minute. Se amestecă laptele; reveniți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
7
Se ia de pe foc. Se răcește până la călduț, aproximativ 30 de minute.
8
Se amestecă treptat zahărul pudră în amestecul de zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Zahăr Brun
9
Așezați cratița de glazură într-un castron cu apă rece; bateți cu lingura până se omogenizează și se întinde. Dacă glazura devine prea rigidă, amestecați lapte suplimentar, câte 1 linguriță la un moment dat sau încălziți la foc mic, amestecând continuu. Tort de îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Apă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
10
Presărați uniform cu caju și nuci pecan. Depozitați ușor acoperit.