Tort cu foaie de unt de arahide cu glazură de ciocolată

Tort cu foaie de unt de arahide cu glazură de ciocolată
Tortul cu unt de arahide cu glazură de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 55 de cenți pe porție. O porție conține 493 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime. Dacă aveți la îndemână amestec de tort betty, apă, unt de arahide și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort cu foaie de ciocolată cu glazură de unt de arahide, Tort cu foaie de ciocolată cu glazură de unt de arahide, și Tort cu foaie de ovăz Bananan cu glazură de unt de arahide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Pulverizați fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci cu spray de copt cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De CoptSpray De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mare, bateți toate ingredientele tortului cu un mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
5
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți untul, cacao și laptele până la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se ia de pe foc; se amestecă 1 linguriță de vanilie. Adăugați treptat zahăr alimentat, bătând până când amestecul este amestecat și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
ZahărZahăr
7
Se toarnă glazura peste tortul cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
8
Se răcește complet în tigaie pe raftul de răcire, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
9
Tăiați în 4 rânduri cu 3 rânduri.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista