Tort cu foaie de unt de arahide cu glazură de ciocolată
Tortul cu unt de arahide cu glazură de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 55 de cenți pe porție. O porție conține 493 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime. Dacă aveți la îndemână amestec de tort betty, apă, unt de arahide și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort cu foaie de ciocolată cu glazură de unt de arahide, Tort cu foaie de ciocolată cu glazură de unt de arahide, și Tort cu foaie de ovăz Bananan cu glazură de unt de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Pulverizați fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci cu spray de copt cu făină.
Într-un castron mare, bateți toate ingredientele tortului cu un mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți untul, cacao și laptele până la fierbere la foc mediu.
Se ia de pe foc; se amestecă 1 linguriță de vanilie. Adăugați treptat zahăr alimentat, bătând până când amestecul este amestecat și neted.
Se toarnă glazura peste tortul cald.
Se răcește complet în tigaie pe raftul de răcire, aproximativ 1 oră.
Tăiați în 4 rânduri cu 3 rânduri.