Tort Cu Firimituri De Mure
Blackberry Crumb Cake ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 16 și costă 32 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 171 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Dacă aveți zahăr brun deschis, sare kosher, extract de vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Cu Firimituri De Mure, Tort Cu Firimituri De Mure, și Tort Cu Firimituri De Mure De Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Setați suportul cuptorului în poziția centrală. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Ungeți o tigaie pătrată de 8 inci. Tapetați fundul cu hârtie pergament, lăsând o surplombă pe două părți; unt și hârtie de făină, atingând excesul.Faceți topping: într-un castron mediu, amestecați împreună untul topit, zahărul brun și sarea de linguriță de sare; adăugați 1 cană de făină și amestecați cu o furculiță până se formează firimituri mari umede. Puneți la frigider toppingul până când este gata de utilizare. Într-un castron mediu, amestecați împreună restul de 3/4 cană de făină, praful de copt și restul de sare de linguriță de km; pus deoparte. Într-un castron mare, folosind un mixer electric, bateți untul la temperatura camerei, zahărul cofetarilor și vanilia până când sunt ușoare și pufoase; adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Reduceți viteza la minim; se amestecă în amestecul de făină.
Întindeți aluatul uniform în tigaie; se presară cu mure, apoi topping răcit.
Coaceți până devine auriu și o scobitoare introdusă în centru iese cu firimituri umede atașate, 45 până la 50 de minute. Se răcește complet în tigaie. Folosind consola de hârtie, ridicați tortul pe o suprafață de lucru; tăiat în 16 pătrate.