Tort Cu Firimituri De Mure
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați tortul cu firimituri de mure. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 466 calorii, 6g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 70 de cenți pe porție. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 228 ar spune că a lovit locul. Un amestec de mure, zahăr brun, scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort Cu Firimituri De Mure, Tort Cu Firimituri De Mure, și Tort Cu Firimituri De Mure De Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Ungeți tigaia cu unt.
Combinați untul topit, zahărul brun și zahărul într-un castron. Se amestecă scorțișoară, ghimbir, sare și făină până când amestecul este textura nisipului umed.
Lăsați să se răcească în frigider în timp ce faceți tort.
Pentru tort: într-un castron mediu amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; pus deoparte. În vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu cu palete, smântână împreună unt și zahăr.
Adăugați ouă și extract de vanilie și bateți pentru a combina. Bateți în 1/2 ingrediente uscate, urmate de smântână, apoi ingredientele uscate rămase. Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a plia ușor fructele de pădure.
Se toarnă aluatul de tort în tigaia pregătită și blatul neted. Rupeți firimiturile în bucăți de 1/2 inch și presărați uniform deasupra tortului.
Coaceți până când firimiturile sunt aurii și un tester de tort introdus în mijlocul tortului iese curat, aproximativ 50 de minute.
Lăsați să se răcească 10 minute înainte de a elibera din tigaie.