Tort cu dovleac portocale
Prajitura cu dovleac cu portocale dureaza aproximativ 1 ora de la inceput pana la sfarsit. Pentru 1,01 USD per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine , 25 g de grăsimi și un total de 580 de calorii . Această rețetă servește 12. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Funcționează bine ca un desert prietenos cu bugetul. Mergeți la magazin și luați făină, lapte, ienibahar măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 25% . Acest scor nu este atât de spectaculos. Prajitura cu portocale cu dovleac , prajitura cu dovleac-portocale si prajitura cu patru straturi de dovleac cu glazura de portocale-crema de branza sunt foarte asemanatoare cu aceasta reteta.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, smântâna și zahărul brun până devin ușor și pufos.
Se adauga ouale, pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare. Se amestecă concentratul de dovleac și suc de portocale.
Combinați făina, praful de copt, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu, nucșoara și ienibaharul; se adauga in compozitia smantana alternativ cu lapte, batand bine dupa fiecare adaugare.
Se toarnă în două unse și tape cu făină de 9 inci. tavi rotunde pentru copt.
Se coace la 350° timp de 28-32 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Pentru umplutură, într-un castron mare, bate crema de brânză până devine ușoară și pufoasă.
Adăugați zahăr de cofetă și condiment pentru plăcintă; bate pana se omogenizeaza. Încorporați toppingul și dovleacul.
Tăiați fiecare tort orizontal în două straturi.
Așezați stratul de jos pe o farfurie de servire; se întinde cu un sfert din umplutură. Repetați straturile de trei ori.
Se presară cu nuci pecan; stropiți cu topping de caramel. A se păstra la frigider.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Desertul funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.