Tort Cu Cutie De Gheață Cu Ciocolată

Tort Cu Cutie De Gheață Cu Ciocolată
Ciocolata Ice Box tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 307 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Creolă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână unt, ciocolată germană, degete și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tort De Înghețată Cu Scorțișoară, Tort De Înghețată De Casă, și Tort De Înghețată Cu Rubarbă Fără Lactate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, la foc mic, amestecați împreună ciocolata, untul și 2 linguri de apă până se topesc. Bateți ușor gălbenușurile de ou și adăugați la ciocolată, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească. În timp ce crema de ciocolată se răcește, bateți albușurile până se înțepenesc; pune deoparte. Se amestecă treptat zahărul în amestecul de ciocolată. Bateți până se combină bine. Se amestecă vanilia și se pliază în albușurile bătute. Căptușiți părțile laterale ale unei plăci de plăcintă cu adâncime de 9 sau 10 inci sau a unei tigaie cu formă de arc cu degetele, tăindu-le pentru a se potrivi, dacă este necesar. Se pune amestecul de ciocolată în farfuria sau tigaia pentru plăcintă și se răcește la frigider cel puțin 4 și până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista