Tort Cu Cutie De Gheață Cu Ciocolată
Ciocolata Ice Box tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 307 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Creolă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână unt, ciocolată germană, degete și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tort De Înghețată Cu Scorțișoară, Tort De Înghețată De Casă, și Tort De Înghețată Cu Rubarbă Fără Lactate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, la foc mic, amestecați împreună ciocolata, untul și 2 linguri de apă până se topesc. Bateți ușor gălbenușurile de ou și adăugați la ciocolată, amestecând continuu.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească. În timp ce crema de ciocolată se răcește, bateți albușurile până se înțepenesc; pune deoparte. Se amestecă treptat zahărul în amestecul de ciocolată. Bateți până se combină bine. Se amestecă vanilia și se pliază în albușurile bătute. Căptușiți părțile laterale ale unei plăci de plăcintă cu adâncime de 9 sau 10 inci sau a unei tigaie cu formă de arc cu degetele, tăindu-le pentru a se potrivi, dacă este necesar. Se pune amestecul de ciocolată în farfuria sau tigaia pentru plăcintă și se răcește la frigider cel puțin 4 și până la 24 de ore.