Tort cu cremă Norvegiană

Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete în cutia de rețete, tortul cu cremă Norvegiană ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 18 și costă 57 de cenți pe porție. Acest desert are 363 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. 29 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de praf de copt, zahăr glazură, smântână dublă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Scandinavă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Cremă norvegiană de mure cu lavandă și vanilie, Tort Portocaliu Norvegian, și Plăcintă cu mere smântână cu gjetost Norvegiană.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Ungeți și tapetați o cutie de copt de 20 cm x 30 cm hârtia de căptușeală ar trebui să vină la cel puțin 2,5 cm deasupra marginii cutiei. În cel mai mare castron, bateți ouăle și zahărul timp de 8-10 minute până când amestecul este palid și îngroșat.
Cerneti faina si praful de copt pe amestecul de oua, apoi folositi o lingura de metal pentru a plia usor.
Se toarnă acest lucru în tava de copt și se coace timp de 35 de minute, până când un băț introdus în centrul iese curat tort ar trebui să fie de aur și de primăvară înapoi atunci când atins.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 5 minute înainte de a ieși pe o grătar pentru a se răci.
Odată răcit, luați un cuțit ascuțit și împărțiți-l în
Amestecați dulceața cu 1 lingură de apă caldă și bateți smântâna cu esența de vanilie și zahărul glazurat până își păstrează forma.
Transferați un strat pe o farfurie de servire, apoi stropiți cu / din lapte.
Se întinde cu un strat subțire de gem, apoi smântână, apoi se împrăștie peste 1 pachet de afine. Acoperiți cu al doilea strat de burete și apoi repetați cu / din lapte, un strat de gem, smântâna și al 2-lea pachet de afine.
Puneți al treilea strat de burete deasupra, stropiți peste laptele rămas, apoi acoperiți cu smântână și punctați pachetul rămas de afine deasupra.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.