Tort cu cremă Norvegiană

Tort cu cremă Norvegiană
Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete în cutia de rețete, tortul cu cremă Norvegiană ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 18 și costă 57 de cenți pe porție. Acest desert are 363 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. 29 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de praf de copt, zahăr glazură, smântână dublă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Scandinavă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Cremă norvegiană de mure cu lavandă și vanilie, Tort Portocaliu Norvegian, și Plăcintă cu mere smântână cu gjetost Norvegiană.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Ungeți și tapetați o cutie de copt de 20 cm x 30 cm hârtia de căptușeală ar trebui să vină la cel puțin 2,5 cm deasupra marginii cutiei. În cel mai mare castron, bateți ouăle și zahărul timp de 8-10 minute până când amestecul este palid și îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Cerneti faina si praful de copt pe amestecul de oua, apoi folositi o lingura de metal pentru a plia usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Se toarnă acest lucru în tava de copt și se coace timp de 35 de minute, până când un băț introdus în centrul iese curat tort ar trebui să fie de aur și de primăvară înapoi atunci când atins.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 5 minute înainte de a ieși pe o grătar pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
6
Odată răcit, luați un cuțit ascuțit și împărțiți-l în
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
7
Amestecați dulceața cu 1 lingură de apă caldă și bateți smântâna cu esența de vanilie și zahărul glazurat până își păstrează forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie ArtificialăVanilie Artificială
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
GemGem
8
Transferați un strat pe o farfurie de servire, apoi stropiți cu / din lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
9
Se întinde cu un strat subțire de gem, apoi smântână, apoi se împrăștie peste 1 pachet de afine. Acoperiți cu al doilea strat de burete și apoi repetați cu / din lapte, un strat de gem, smântâna și al 2-lea pachet de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
GemGem
10
Puneți al treilea strat de burete deasupra, stropiți peste laptele rămas, apoi acoperiți cu smântână și punctați pachetul rămas de afine deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții18
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista