Iced tort crema Italian ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă $1.08 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 728 calorii. 59 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, zahăr, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cookie-uri de cafea cu gheață și tort cu înghețată, Tort Cremă Italiană, și Tort Cremă Italiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru tort: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți și făinați ușor trei tigăi de tort de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Cerneti faina si bicarbonatul de sodiu impreuna si dati deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Bomboane Salvatoare
4
Cu un mixer electric, cremă untul și scurtarea cu zahărul până la pufos, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
5
Adăugați gălbenușurile de ou pe rând, bătând bine între fiecare adăugare. Cu mixerul la viteză medie, adăugați alternativ făina și Zara, începând și terminând cu zară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Ciocolată Rasă, Opțional
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați vanilia, nuca de cocos și nucile și amestecați bine pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
Căpșuni La Picior
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
7
Într-un castron separat, cu bătăi curate, bateți albușurile de ou până la vârfuri rigide. Îndoiți ușor albusurile bătute în aluat, doar până când sunt amestecate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
8
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite și se coace timp de 25 de minute. Testați pentru coacere atingând vârful tortului cu degetul. Tortul se face dacă sare înapoi. Răciți straturile de pe rafturile de sârmă pulverizate cu spray de gătit pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Pentru înghețare: cu un mixer electric, bateți crema de brânză cu untul la viteză mare până la pufos. Reduceți viteza la mediu și amestecați zahărul și vanilia. Bateți bine până când glazura este netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Căpșuni La Picior
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
10
Când tortul este complet rece, întindeți glazura între straturi și pe părțile laterale și partea superioară a tortului.
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Castellani Chianti Annata. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Chiang Mai Chiang Mai
Luminos roșu rubiniu colorat. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și un ușor indiciu de cireșe și coacăz roșu. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în moale catifelată.Se împerechează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante de paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo