Reteta tort crema Italian ar putea satisface pofta mediteranean în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă servește 16. O porție conține 304 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, făină de tort, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 11%. Încercați Tort Cu Cremă Italiană, Tort Cu Cremă Italiană, și Tort cu cremă italiană II pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti tortul, acoperiți fundul de tigăi rotunde de 2 (9 inci) cu spray de gătit (nu acoperiți părțile laterale ale tigăilor). Căptușiți fundul tigăilor cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit și praf cu 2 lingurițe de făină; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
3
Așezați 1/3 cană de unt într-un castron mare; bate cu un mixer la viteză medie până devine cremos. Adăugați treptat zahăr granulat, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
4
Adăugați gălbenușurile de ou, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
5
Lingurați ușor 2 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
6
Combinați 2 căni de făină, bicarbonat de sodiu și sare; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
7
Adăugați amestecul de făină și Zara alternativ la amestecul de unt, începând și terminând cu amestecul de făină. Se amestecă nuci pecan, extract de nucă de cocos și 1 linguriță de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Nucă De Cocos
Lapte Bătut
Vanilie
Unt
Nuci Pecan
Făină Pentru Toate Scopurile
8
Bateți albușurile cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri rigide (nu exagerați). Îndoiți albușurile în aluat; se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Coaceți la 350 timp de 23 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 5 minute pe un suport de sârmă. Slăbiți straturile de tort de pe părțile laterale ale tigăilor; scoateți din tigăi.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
10
Scoateți și aruncați hârtia de ceară. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
11
Pentru a pregăti glazura, puneți 1 lingură de unt și cremă de brânză într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până devine pufos. Adăugați treptat zahăr pudră, bătând la viteză mică până se omogenizează (nu exagerați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Cremă De Brânză
Glazura
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
12
Adăugați 1 linguriță de vanilie; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
13
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie; se întinde cu o treime din glazură. Sus cu alt strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
14
Întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului.