Tort cu cremă de unt cu căpșuni și ciocolată albă
Această rețetă servește 8 și costă 1,11 USD pe porție. O porție conține 256 calorii, 5g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, batoane de copt cu ciocolată, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort alb cu umplutură de căpșuni și glazură de cremă de unt de vanilie de căpșuni, Tort cu strat de ciocolată albă cu umplutură de caise și cremă de unt de ciocolată albă, și Tort de morcovi Ron cu cremă de unt de ciocolată albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Pulverizați Generos fundul și partea laterală a tăvii rotunde de 8 sau 9 inci cu spray de copt cu făină.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apă, 3 linguri de unt, extractul de migdale și oul cu mixerul electric la viteză mică până la umezire, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Coaceți conform instrucțiunilor de pe cutie Pentru runde de 8 sau 9 inci. Se răcește în tigaie 10 minute.
Scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Între timp, puneți ciocolată albă și 2 linguri de unt într-un bol metalic mediu. În cratița de 1 litru, încălziți frisca la foc mediu doar până la fierbere. Turnați imediat smântână fierbinte peste ciocolată albă și unt.
Lăsați să stea aproximativ 5 minute sau până când amestecul este topit și neted când este agitat.
Lăsați să stea până la temperatura camerei, aproximativ 1 oră.
Bateți amestecul de ciocolată albă răcit la viteză mare până devine pufos.
Tăiați tortul orizontal în jumătate, folosind un cuțit lung și ascuțit. Pe placa de servire, Așezați 1 strat, tăiat cu fața în sus.
Se întinde cu 1/2 din umplutură; deasupra cu 1/2 din căpșuni.
Adăugați stratul de tort rămas, tăiat cu fața în jos.
Întindeți umplutura rămasă deasupra tortului; deasupra cu căpșunile rămase. A se păstra acoperit la frigider.