Tort Cu Cremă De Piersici
Tort crema de piersici ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 267 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de zahăr, albușuri de ou, piersici în sirop și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Tort de piersici ~ tort de piersici și cremă, Tort De Înghețată Peach Cobbler, și Tort De Cafea Smântână-Piersic.
Instrucțiuni
Bateți albușurile de ou într-un bol mare la viteză mare cu un mixer electric până se spumează.
Adăugați 1/2 cană de zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri moi. Puneți amestecul deoparte.
Bateți gălbenușurile de ou și restul de 1/2 cană de zahăr la viteză mare cu un mixer electric până când este gros și palid. Bateți în coaja de lămâie și frișca. Reduceți viteza la scăzut și bateți în făină doar până se omogenizează. Cu mâna, pliați cu grijă o treime din amestecul de albus de ou. Îndoiți amestecul de gălbenuș de ou în amestecul de albus de ou rămas.
Se toarnă aluatul în 2 prăjituri rotunde ușor unse și făinoase de 8 inci.
Coaceți la 350 timp de 13 minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi și răciți pe rafturi de sârmă.
Pat felii de piersici cu un prosop de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate. Puneți deoparte 8 felii de piersici.
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie. Stratul superior de tort cu umplutură de brânză cremă, răspândindu-se pe margini. Aranjați feliile de piersici în mod vorbit la umplere. Top felii de piersici cu 1 cana frisca glazura, răspândirea la margini. Top glazura cu stratul de tort rămas. Înghețați partea superioară și părțile laterale ale tortului cu frisca rămasă înghețată. Aranjați felii de piersici rezervate deasupra tortului. Se răcește până este gata de servit. A se păstra la frigider.
Notă: înlocuiți 2 căni de felii de piersici proaspete decojite în sezon pentru piersicile conservate.