Tort cu cremă de nucă de cocos II
Coconut Cream Cake ii necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 441 calorii. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 56 de mâncăruri și bucătari. Un amestec de nucă de cocos, cremă de nucă de cocos, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scorul de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Onoare: tort de nucă de cocos cu umplutură de cremă de nucă de cocos și cremă de brânză cremă, Tort cu cremă de nucă de cocos cu glazură de cremă de nucă de cocos, și Tort de nucă de cocos cu glazură de brânză cremă de nucă de cocos.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch.
Într-un castron mediu, combinați amestecul de tort, uleiul, ouăle, smântâna și smântâna de nucă de cocos.
Se amestecă până se amestecă bine.
Răspândiți uniform în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 până la 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în tort iese curată. Se lasă să se răcească.
Faceți glazura în timp ce tortul se răcește. Într-un castron mediu, crema împreună zahăr cofetari, crema de brânză și lapte. Se amestecă vanilia. Frost răcit tort apoi se presara cu nuca de cocos.