Tort cu cremă de afine și coagulat

Tort cu cremă de afine și coagulat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu afine și cremă coagulată. O porție conține 489 calorii, 5g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă de la BBC Good Food necesită afine, conserve de afine, lapte și făină de auto-creștere. Această rețetă este plăcută de 95 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Tort Pudsey cu pete, Înghețată de ghimbir cu cremă coagulată și tulpină, și Cremă coagulată se desparte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Ungeți două cutii de sandviș de 20 cm și tapetați cu hârtie de copt antiaderentă. Într-un castron mare, bateți toate ingredientele tortului împreună până când aveți un aluat neted și moale. Îndoiți afinele prin aluatul crud înainte de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Împărțiți amestecul între cutii, neteziți suprafața cu o spatulă sau spatele unei linguri, apoi coaceți aproximativ 20 de minute până devin aurii și tortul revine la presare. Rotiți pe un suport de răcire și lăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
4
Pentru a face umplutura, bateți untul până este neted și cremos, apoi bateți treptat în zahărul glazurat. Bateți în extract de vanilie dacă îl utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
5
Întindeți crema de unt pe fundul unuia dintre bureți, acoperiți-o cu gem și sandwich al doilea burete deasupra. Praf cu puțin zahăr glazură înainte de servire. Păstrați într-un recipient etanș și mâncați în termen de 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
GemGem
6
Pentru o umplutură simplă, amestecați zahărul tos în crema coagulată. Sandwich bureții cu conservarea afinelor și o treime din umplutura de cremă coagulată. Se acoperă cu crema rămasă și se decorează cu afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă CoagulatăCremă Coagulată
Zahăr CasterZahăr Caster
1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista