Boston Cream Cake de la KRAFT durează aproximativ 4 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 77 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 12 g de grăsimi și un total de 221 de calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână brânză cremă philadelphia, honey maid honey grahams, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca desert la preț foarte rezonabil. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 12%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Boston Cream Angel Cake, Boston Cream Pie Cake și Boston Cream Cake Roll.
Instrucțiuni
1
Bate crema de branza intr-un castron mare cu mixerul pana devine cremoasa. Se bate treptat laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HONEY MAID Honey Grahams, Rupt Grosier
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați amestecul de budincă uscată; bate 2 min. Se amestecă 1-1/2 căni COOL WHIP.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și Strecurată
3
Se lasa sa stea 5 min. Între timp, tapetați tava rotundă de 8 inci cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți 1 lingură. piese Graham; pus deoparte.
5
Răspândiți jumătate din bucățile de Graham rămase pe fundul tavii pregătite; acoperiți cu straturi de amestec de budincă și bucățile de Graham rămase. Se da la frigider 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Puneți ciocolata cu microunde și 1 cană din COOL WHIP rămasă într-un vas care poate fi gătit cu microunde la foc mare 1 min.; se amestecă până când ciocolata se topește și amestecul este bine omogenizat. Întoarceți desertul pe farfurie; scoateți tava și folie de plastic. Top desert cu glazură de ciocolată. Se da la frigider 15 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De Ciocolată
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
7
Ornați cu COOL WHIP rămase și bucăți de Graham rezervate chiar înainte de servire.
Tortul funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "