Tort Cu Cremă Albă
Crema de tort alb ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 284 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 60 de cenți pe porție. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți la îndemână ciocolată, extract de vanilan, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort de înghețată roșu, alb și albastru, Tort de înghețată roșu, alb și albastru, și Tort Alb Cu Fructe De Padure Si Smantana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Unt și făină două tigăi de tort rotunde de 9 inch.
Într-un cazan dublu topiți ciocolata albă peste apă fierbinte. Puneți deoparte să se răcească ușor.
Într-un castron mediu bateți făina, praful de copt și sarea.
Într-un castron mare crema untul sau margarina și zahărul alb până la lumină și pufos. Bateți ciocolata albă topită și vanilia. În trei adăugiri bate alternativ în amestecul de făină și laptele în amestecul cremă. Bateți doar până la netezire.
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de 25 până la 30 de minute sau până când blatul este auriu.