Tort cu crema de zmeura

Tort cu crema de zmeura
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de deserturi, așa că încearcă o prăjitură cu cremă de zmeură. Această rețetă servește 14. Pentru 64 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 2 g de grăsimi și un total de 206 calorii . Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, apă, amestec de budincă de vanilie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 29% , acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Cupcakes cu zmeură cu glazură de zmeură , prăjitură de migdale cu cremă de lămâie Meyer și gel de zmeură și prăjitură cu cremă de cannoli și zmeură .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort și bicarbonatul de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Topping De înghețată Cu Fudge Fierbinte Fără Grăsimi1/2 Cană De Topping De înghețată Cu Fudge Fierbinte Fără Grăsimi
Topping De înghețată Cu Fudge Fierbinte Fără GrăsimiTopping De înghețată Cu Fudge Fierbinte Fără Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Cani De Zmeura Proaspata, Impartita1-1/2 Cani De Zmeura Proaspata, Impartita
2
Se adauga apa, albusurile si sosul de mere; bate la viteza mica timp de 30 de secunde. Bateți la mediu timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
VioleteViolete
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
3
Se toarnă în două de 9 inci. tavi rotunde de copt acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Se coace la 350° timp de 28-32 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
5
Pentru umplutură, într-un castron mare, amestecați într-un castron laptele, amestecul de budincă și vanilia timp de 2 minute; lăsați să stea 2 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
6
Pune un strat de tort pe o farfurie de servire.
7
Se unge cu amestec de budincă; se presara cu 3/4 cana zmeura. Acoperiți cu stratul de tort rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Combinați toppingul de înghețată și siropul de porumb; bate pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping De înghețatăTopping De înghețată
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
9
Întindeți deasupra tortului, lăsând glazura să picure peste părți. Aranjați fructele de pădure rămase deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții14
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista