Tort cu crema de zmeura
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de deserturi, așa că încearcă o prăjitură cu cremă de zmeură. Această rețetă servește 14. Pentru 64 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 2 g de grăsimi și un total de 206 calorii . Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, apă, amestec de budincă de vanilie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 29% , acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Cupcakes cu zmeură cu glazură de zmeură , prăjitură de migdale cu cremă de lămâie Meyer și gel de zmeură și prăjitură cu cremă de cannoli și zmeură .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort și bicarbonatul de sodiu.
Se adauga apa, albusurile si sosul de mere; bate la viteza mica timp de 30 de secunde. Bateți la mediu timp de 2 minute.
Se toarnă în două de 9 inci. tavi rotunde de copt acoperite cu spray de gătit.
Se coace la 350° timp de 28-32 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Pentru umplutură, într-un castron mare, amestecați într-un castron laptele, amestecul de budincă și vanilia timp de 2 minute; lăsați să stea 2 minute sau până se înmoaie.
Pune un strat de tort pe o farfurie de servire.
Se unge cu amestec de budincă; se presara cu 3/4 cana zmeura. Acoperiți cu stratul de tort rămas.
Combinați toppingul de înghețată și siropul de porumb; bate pana se omogenizeaza.
Întindeți deasupra tortului, lăsând glazura să picure peste părți. Aranjați fructele de pădure rămase deasupra.