Tort Cu Condimente De Susan Cu Glazură De Ciocolată Portocalie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu condimente de susan cu glazură de portocale de ciocolată. Această rețetă servește 12. O porție conține 486 calorii, 7g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de scorțișoară măcinată, coajă de portocală, cuișoare măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Tort de ciocolată cu dovlecei cu glazură portocalie, Tort De Condimente Cu Portocale Cu Ciocolată, și Mini tort de migdale cu glazură de portocale-ciocolată.
Instrucțiuni
1
Pentru tort, Preîncălziți cuptorul la 350 de grade; ungeți și făinați ușor o tigaie bundt de 10 căni.Tăiați curmalele în robotul de bucătărie pulsând de mai multe ori; așezați într-un castron mic și acoperiți cu apă fierbinte; lăsați să stea în timp ce pregătiți tortul rămas ingredients.In castron mixer mediu, combinați făina, sarea, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, cuișoarele măcinate și scorțișoara; set aside.In castron mare de mixer, bateți untul și zahărul granulat până când sunt ușoare și pufoase; bateți în zahăr brun, tahini și în timp ce continuați să bateți, adăugați ouă câte 1.Bateți treptat în amestecul de făină, alternând cu iaurtul; bate 2 minute la viteză medie.Se amestecă 1/4 cană de suc de portocale și 1 lingură de coajă, se scurg curmalele și se amestecă în aluat până se distribuie uniform; adăugați nuci tocate și amestecați pentru a distribui.Se transformă în tigaie pregătită și se coace timp de 40 până la 45 de minute sau până când testerul iese curat atunci când este introdus în centru; se răcește 10 minute și se scoate din tigaie pe farfurie; se lasă să se răcească complet înainte de geam.Pentru glazură, într-o cratiță mică, adăugați untul, ciocolata, smântâna și sucul de portocale; gatiti la foc mic, amestecand continuu, pana se ingroasa amestecul; se ia de pe foc.Se amestecă vanilia și se adaugă treptat zahărul cofetarilor; bătând până se omogenizează și se îngroașă.Se amestecă coaja de portocală și se toarnă uniform peste tort, permițând glazurii să curgă pe părți, se răzuie excesul care se scurge în centru și marginile rotunde, se toarnă peste tort.