Tort Cu Condimente De Cidru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu condimente de cidru. O porție conține 383 calorii, 2G de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 10 și costă 48 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână cidru de mere, suc de lămâie, cuișoare măcinate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tort De Condimente Cu Dovleac Și Cidru De Mere, Tort de condimente cu mere cu cremă de unt de caramel de cidru (fără Gluten), și Sac de cidru și condimente pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt 2 (8 pe 2 inci) Tigăi rotunde pentru tort și praf cu făină, eliminând excesul.
Bateți împreună făina (1 1/2 căni), praful de copt, scorțișoara, sarea, nucșoara, cuișoarele și ienibaharul într-un castron mediu.
Combinați cidrul de mere și sucul de lămâie într-o ceașcă mică de măsurare.
Bateți untul într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie-mare până când este ușor și pufos, apoi adăugați zahăr brun și bateți până se combină.
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare (amestecul va arăta coagulat).
Reduceți viteza la minim și adăugați amestecul de făină și amestecul de cidru alternativ în 3 loturi, începând și terminând cu amestecul de făină și amestecând până când se combină.
Împărțiți aluatul între tigăile de tort (aluatul va forma un strat subțire) și tăvile de rap pe suprafața de lucru o dată pentru a elibera orice bule mari de aer.
Coaceți straturile de tort până când încep să se îndepărteze de părțile laterale ale tigăilor și o culegere de lemn sau o frigăruie introdusă în centrul fiecărui strat de tort iese curată, 25 până la 30 de minute.
Răciți straturile de tort în tigăi pe rafturi 5 minute, apoi rulați un cuțit subțire în jurul marginii fiecărui strat și inversați straturile pe rafturi. Se răcește complet, cel puțin 1 oră.
Bateți împreună zahărul, amidonul de porumb și sarea într-o cratiță grea de 2 litri.
Bateți cidrul, apoi aduceți la fierbere la foc moderat, amestecând constant și fierbeți, amestecând constant, 1 minut (amestecul va fi foarte gros).
Se transferă într-un castron metalic și se pune într-un castron mai mare cu gheață și apă rece, apoi se amestecă ocazional până se răcește, aproximativ 30 de minute.
Bateți untul într-un castron mare cu bătăi curățate la viteză medie-mare până când este ușor și pufos, apoi adăugați o treime din amestecul de cidru și bateți până se încorporează.
Adăugați amestecul de cidru rămas și continuați să bateți până se omogenizează.
Când prăjiturile sunt reci, aranjați 1 strat cu fața plată în sus pe o farfurie plată sau un suport pentru tort și întindeți deasupra cu 3/4 cană de cremă de unt. Se acoperă cu stratul de tort rămas cu partea plată în sus. Înghețați blatul și partea laterală a tortului cu cremă de unt rămasă. Se răcește cu 2 ore înainte de servire (pentru a întări crema de unt).
* Straturile de tort pot fi făcute cu 1 zi înainte și păstrate, învelite bine în folie de plastic, la temperatura camerei.* Tortul înghețat poate fi răcit, acoperit ușor cu folie de plastic după 2 ore, până la 1 zi. Aduceți la temperatura camerei înainte de a economisi.