Tort cu condimente cu sos tipic de vanilie-rom
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 304 calorii. Această rețetă servește 18 și costă 72 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de extract de vanillan, scorțișoară măcinată, nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort Cu Condimente De Mere Cu Sos De Unt De Vanilie, Tort Cu Condimente De Mere Cu Sos De Unt De Vanilie, și Sos De Unt De Vanilie Cu Condimente De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți untul și zaharurile la viteză medie cu un mixer electric până când sunt cremoase.
Adăugați ouă, câte 1, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Se amestecă extractul de vanilie.
Combinați făina și următoarele 8 ingrediente; adăugați la amestecul de unt alternativ cu zară, începând și terminând cu făină. Se amestecă nuca de cocos.
Se toarnă jumătate din aluat într-o tigaie Bundt de 10 inci unsă și făinată. Lingura 1 1/2 cani de fructe tropicale
Se amestecă peste aluat; se acoperă cu aluatul rămas.
Coaceți la 350 timp de 40 până la 45 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Puneți găuri în tort cu o frigăruie de lemn; se toarnă jumătate de sos de vanilie-rom peste tort.
Lăsați să se răcească în tigaie 1 oră. Inversați tortul pe o farfurie de servire, stropiți cu sosul rămas și presărați cu amestecul de fructe rămas.