Tort Cu Cireșe-Pere Cu Capul În Jos
Tortul cu cireșe-pere cu capul în jos este un fără gluten desert. Această rețetă face 9 porții cu 422 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr, umplutură de plăcintă cu cireșe, înghețată vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort Cu Pere Cu Susul În Jos, Tort Cu Pere Cu Susul În Jos, și Tort Cu Pere Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. vas de copt din sticlă cu grăsime pătrată de 8 inci (2 litri).
Întindeți umplutura de plăcintă cu cireșe în vasul de copt. Aranjați jumătățile de pere, tăiate cu fața în sus, peste umplutura de plăcintă.
Coaceți aproximativ 20 de minute sau până când umplutura este fierbinte.
Între timp, în robotul de bucătărie sau blender, acoperiți și procesați migdalele până la măcinat fin. Într-un castron mediu, amestecați untul, zahărul, amestecul Bisquick, migdalele, scorțișoara și ouăle cu lingura.
Puneți aluatul peste umplutura de plăcintă fierbinte și pere.
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când cireșele sunt bulbucate și scobitoarea introdusă în centrul tortului iese curată.
Lăsați să stea 10 minute.
Rulați cuțitul ascuțit în jurul marginilor vasului de copt pentru a slăbi.
Așezați placa de servire rezistentă la căldură cu susul în jos pe vasul de copt; întoarceți farfuria și vasul.
Lăsați vasul să rămână peste tort câteva minute, astfel încât toppingul să poată stropi peste tort.
Se servește cald cu înghețată.