Tort cu cireșe-Nectarine cu susul în jos

Tort cu cireșe-Nectarine cu susul în jos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu cireșe-Nectarine cu susul în jos. Această rețetă servește 8. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 271 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, făină, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 25%. Rețete similare sunt Tort Cu Nectarine De Cireșe Cu Susul În Jos, Tort Nectarin Cu Susul În Jos, și Tort Nectarine Cu Susul În Jos.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Acoperiți fundul unei tigaie rotunde de 9 inci cu margarină topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
3
Presărați zahăr brun peste margarină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
4
Așezați 1 cireș în centrul tigaiei; aranjați cireșele rămase în jurul marginii tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Combinați nectarinele și sucul de lămâie; aruncați bine. Aranjați felii de nectarină spokelike, de lucru de la Centrul de cireșe la marginea de cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
NectarinăNectarină
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
6
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
7
Combinați făina, migdalele, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron. Bateți 2/3 cană zahăr granulat și 1/4 cană margarină la viteza medie a unui mixer până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
8
Adăugați extracte și ou; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
9
Adăugați amestecul de făină în amestecul cremos alternativ cu zară, începând și terminând cu amestecul de făină; bate bine după fiecare adăugare. Se toarnă încet aluatul peste fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
10
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 5 minute pe un suport de sârmă. Slăbiți tortul din părțile laterale ale tigaiei folosind o spatulă metalică îngustă. Inversați pe o farfurie de tort; tăiat în pene.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista