Tort Cu Ciocolată-Arahide-Unt-Banane Cu Susul În Jos

Ciocolata-arahide-unt-Bananan cu susul în jos tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 25. O porție conține 249 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ouă, ciocolată dulce-amăruie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Cu Ciocolată-Arahide-Unt-Bananan Cu Susul În Jos, Tort De Banane Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată Ușurată, și Sănătos Chunky Monkey Cake nr / aka tort de banane cu unt de arahide cu glazură de unt de arahide cu ciocolată! (fără zahăr, bogat în proteine și fără gluten).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 și ungeți ușor părțile laterale ale unui vas de copt din sticlă de 9 x 13 inci. Într-un castron mediu, bateți făina cu praful de copt și sarea.
Într-un mixer electric în picioare prevăzut cu paleta, bateți 2 bețișoare de unt cu zahărul granulat la viteză medie până când este foarte pufos, 5 minute. Bateți ouăle pe rând, apoi adăugați vanilia. În 3 loturi alternante, bateți amestecul de făină și laptele.
Transferați o pătrime din aluat într-un castron mediu și amestecați ciocolata topită. Bateți untul de arahide în aluatul rămas.
Într-un castron mic, amestecați bățul rămas de unt cu zahărul brun și întindeți-l în vasul de copt. Aranjați bananele, tăiate cu fața în jos, în vas. Puneți bucățele de aluat de unt de arahide în vas și completați golurile cu aluatul de ciocolată. Rotiți ușor bătăile împreună cu un cuțit de masă.
Puneți o foaie de copt pe fundul cuptorului.
Coaceți tortul în centrul cuptorului timp de 1 oră și 5 minute, până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Lăsați tortul să se răcească pe un raft timp de 10 minute, apoi răsturnați-l pe un platou.
Lăsați tortul să se răcească ușor, apoi tăiați-l în pătrate și serviți.