Tort Cu Ciocolată
Ciocolata Fudge tort este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap desert. Această rețetă servește 8 și costă 89 de cenți pe porție. O porție conține 374 calorii, 4G de proteine, și 24g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce-amăruie, ouă, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce este destul de rău. Încercați Rețetă de tort cu ciocolată Fudge (mega tort cu ciocolată Fudge), Tort Bumpy (tort de ciocolată cu cremă de unt de vanilie și Fudge de ciocolată), și Tort de ciocolată Fudge cu glazură de unt de vanilie și glazură de Ganache de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Înveliți ușor o plăcuță de 9 inci cu spray de gătit și praf cu cacao.
Topiți ciocolata tocată și margarina într-o cratiță grea la foc mic, amestecând continuu, 3 până la 5 minute sau până se omogenizează; bateți în 3/4 cană de zahăr, amestecând până se omogenizează.
Bateți împreună ouăle și vanilia într-un castron mare. Treceți treptat în amestecul de ciocolată, amestecând până se amestecă.
Se toarnă în plăcuța pregătită.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când marginile sunt uscate și centrul este setat. (Nu exagerați.) Se răcește în pieplate pe un suport de sârmă 30 de minute sau până se răcește complet. (Tortul va cădea ușor când este scos din cuptor.) Praf cu 2 linguri. zahăr pudră chiar înainte de servire.