Tort cu ciocolata neagra fara faina
Ai nevoie de un desert fără gluten ? Prajitura cu ciocolata neagra fara faina ar putea fi o reteta spectaculoasa de incercat. Această rețetă servește 16 și costă 67 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 15 g de grăsimi și un total de 250 de calorii . Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr, unt, suc de rodie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . Cu un scor de lingură de 0% , acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă se poate repara). Încercați clătite de ciocolată neagră cu migdale cu sos de ciocolată neagră , prăjitură de ciocolată fără făină cu frișcă Chai și prăjitură cu migdale și ciocolată fără făină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați partea de jos a unui 9-in uns cu unt. tava arcuita cu hartie de copt; ungeți cu unt hârtia și părțile laterale ale tigaii.
Puneți pe o folie dublă de grosime (aproximativ 18 inchi pătrați). Înfășurați bine folie în jurul tigaii.
Într-o cratiță mică, aduceți sucul de rodie și zahărul la fiert, amestecând pentru a dizolva zahărul; gatiti si amestecati 8-10 minute sau insiropat.
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia.
Într-o cratiță mare, topim ciocolata și untul la foc mic, amestecând continuu.
Se ia de pe foc; se amestecă amestecul de rodie. Se răcește la temperatura camerei.
Bateți ouăle în amestecul de ciocolată.
Se toarnă în tava pregătită.
Se pune intr-o tava mare; adăugați 1 inch de apă fierbinte într-o tigaie mai mare.
Coaceți la 350° timp de 40-50 de minute sau până când centrul este așezat și partea de sus pare ternă.
Scoateți tava cu arc din baia de apă. Se răcește complet pe un grătar.
Treceți cu grijă un cuțit pe marginea tigaii pentru a se slăbi; îndepărtați părțile laterale ale tigaii.
Pune tortul pe un platou de servire. Pentru ganache, puneți ciocolata într-un castron mic. Într-o cratiță mică, aduceți smântâna până la fierbere.
Se toarnă peste ciocolată; se bate până se omogenizează. Se răcește ușor, amestecând din când în când.
Se toarnă peste tort, lăsând ganache-ul să se întindă pe părțile laterale.
Se lasa sa stea pana se fixeaza. Chiar înainte de servire, ornați cu frișcă și semințe de rodie și pudrați cu zahăr de cofetă, dacă doriți. Pune resturile la frigider.