Coconut Mist Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 274 calorii. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, lapte, topping cu bici rece și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Cu Ceață De Nucă De Cocos, Sierra Mist Natural Citrus Cooler, și Cheesecake Cu Ciocolată Fără Zahăr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se amestecă făina, zahărul, praful de copt și sarea. Bateți untul într-un castron mare cu mixerul electric la viteză medie până când este cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Adăugați amestecul de făină, laptele și vanilia. Bate 1 min. la viteză mică până se amestecă bine. Bate 2 min. pe viteza medie, răzuire castron ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați oul; bate 1 min. mai mult. Se amestecă 2/3 cană de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
Ouă
5
Se toarnă în tigaie unsă și făinată cu strat de 8 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți 40 min. sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 min.; scoateți din tigaie. Se răcește complet pe grătar. Împărțiți tortul orizontal, făcând 2 straturi.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
7
Rezervați 1 Lingură. fiecare gem și nucă de cocos rămasă pentru garnitură, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
Gem
8
Se amestecă gemul rămas și nuca de cocos; se întinde între straturile de tort. Frost cu topping biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit Topping
Nucă De Cocos
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Gem
9
Garnisiți blatul cu gem rezervat și nucă de cocos. Păstrați tortul rămas la frigider.