Tort Cu Caramel Cu Rom

Tort Cu Caramel Cu Rom
Rum Caramel tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 87 de cenți pe porție. O porție conține 672 calorii, 3G de proteine, și 24g de grăsime. 66 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de zahăr brun, apă, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 18%. Încercați Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, Tort de iaurt Caramel cu glazură de caramel, și Tort de Caramel cu glazură de unt de Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați Tigăi rotunde de 3 (8 inci) cu spray de copt antiaderent cu aromă de unt; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De CoptSpray De Copt
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, romul, apa, ouăle și uleiul la viteză mică cu un mixer electric timp de 30 de secunde. Răsturnați părțile laterale ale bolului și bateți încă 2 minute la viteză medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
ApăApă
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Împărțiți aluatul uniform între tigăile de tort pregătite.
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 25 de minute sau până când testerul iese curat. Se răcește complet înainte de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Într-o cratiță medie la foc mediu-mic, topiți untul cu zahăr brun și extract de rom. Se aduce la fierbere, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Extract De RomExtract De Rom
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați lapte și aduceți la fierbere tare. Amestecând constant, până când zahărul este complet dizolvat; aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
LapteLapte
3
Se lasă să se răcească la temperatura camerei și se transferă într-un castron mediu. Folosiți un mixer electric la viteză medie pentru a bate zahărul pudră până se omogenizează. Dacă este prea gros, adăugați puțin lapte. Dacă este prea subțire, adăugați puțin zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Folosind o spatulă offset, întindeți uniform glazura deasupra fiecărei runde de tort. Stivă și gheață partea de sus a tort. Este posibil să aveți resturi de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Ardei ArbolArdei Arbol
GlazurăGlazură
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista