Rum Caramel tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 87 de cenți pe porție. O porție conține 672 calorii, 3G de proteine, și 24g de grăsime. 66 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de zahăr brun, apă, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 18%. Încercați Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, Tort de iaurt Caramel cu glazură de caramel, și Tort de Caramel cu glazură de unt de Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați Tigăi rotunde de 3 (8 inci) cu spray de copt antiaderent cu aromă de unt; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Copt
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, romul, apa, ouăle și uleiul la viteză mică cu un mixer electric timp de 30 de secunde. Răsturnați părțile laterale ale bolului și bateți încă 2 minute la viteză medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Tort
Apă
Ouă
Ulei De Gătit
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Împărțiți aluatul uniform între tigăile de tort pregătite.
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 25 de minute sau până când testerul iese curat. Se răcește complet înainte de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Într-o cratiță medie la foc mediu-mic, topiți untul cu zahăr brun și extract de rom. Se aduce la fierbere, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Extract De Rom
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați lapte și aduceți la fierbere tare. Amestecând constant, până când zahărul este complet dizolvat; aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Lapte
3
Se lasă să se răcească la temperatura camerei și se transferă într-un castron mediu. Folosiți un mixer electric la viteză medie pentru a bate zahărul pudră până se omogenizează. Dacă este prea gros, adăugați puțin lapte. Dacă este prea subțire, adăugați puțin zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Folosind o spatulă offset, întindeți uniform glazura deasupra fiecărei runde de tort. Stivă și gheață partea de sus a tort. Este posibil să aveți resturi de glazură.