Tort Cu Capul În Jos Din Făină De Porumb

Tort Cu Capul În Jos Din Făină De Porumb
Cherry-Cornmeal tort cu susul în jos ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție conține 341 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 69 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de făină universală, zahăr, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort cu susul în jos din făină de porumb de cireșe, Tort cu mălai de afine cu susul în jos, și Tort De Porumb Cu Fructe De Pădure Cu Susul În Jos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului; preîncălziți la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați 1/4 cană de unt cu zahăr brun și oțet într - o tigaie rezistentă la cuptor de 10 până la 11 inci cu laturi înalte de 2 inci. Se amestecă la foc mediu până când untul se topește și zahărul se dizolvă, aproximativ 2 minute. Creșteți căldura la mare; adăugați cireșe și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
CireșeCireșe
OțetOțet
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se ia de pe foc.
4
Bateți făina, făina de porumb, praful de copt și sarea într-un castron mediu pentru a amesteca. Folosind mixerul electric, bateți 1/2 cană de unt într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină De PorumbFăină De Porumb
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
5
Adăugați zahăr; bate până devine palid și pufos, aproximativ 3 minute. Bateți gălbenușurile de ou și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
ZahărZahăr
6
Adăugați amestecul de făină alternativ cu lapte în 2 adaosuri fiecare, bătând doar până la amestecare și răzuind ocazional părțile laterale ale bolului. Folosind bătăi curate și uscate, bateți albușurile într-un alt castron mediu până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați cremă de tartru și bateți până când albii sunt rigizi, dar nu uscați. Folosind spatula de cauciuc, pliați 1/4 din albi în aluat pentru a ușura ușor. Îndoiți albii rămași în 3 adaosuri (aluatul va fi gros). Puneți aluatul peste cireșe în tigaie, apoi întindeți uniform cu spatula offset pentru a acoperi cireșele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
CireșeCireșe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
TigaieTigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Coaceți tortul până când blatul este maro auriu și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 45 de minute. Se răcește în tigaie pe raft 5 minute. Rulați spatula în jurul marginilor tortului pentru a slăbi.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Așezați platoul mare de servire cu susul în jos deasupra tigaiei. Folosind suporturi pentru oale sau mănuși de cuptor, țineți ferm platoul și pricepereaîmpreună și inversați. Lăsați tigaia deasupra tortului 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport Pentru OalăSuport Pentru Oală
Cuptor MittCuptor Mitt
TigaieTigaie
10
Scoateți tigaia. Dacă este necesar,rearanjați orice cireșe care ar fi putut fi dislocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Lăsați tortul să se răcească cel puțin 45 de minute.
12
Tăiați tortul în pene și serviți ușor cald sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista