Tort Cu Budincă De Lămâie
Tortul cu budincă de lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă servește 8. O porție conține 156 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. Un amestec de lapte, lămâie, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Tort Cu Budincă De Lămâie, Tort Cu Budincă De Lămâie, și Tort Cu Budincă De Lămâie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mediu. Radeți coaja și stoarceți sucul din lămâie pentru a măsura 1 linguriță și respectiv 2 linguri. Se amestecă coaja și sucul în aluat doar până se amestecă. Puneți aluatul într-un vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit.
Se toarnă apă clocotită peste aluat (nu se amestecă).
Coaceți la 350 timp de 28 de minute.
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 5 minute. Puneți tortul în 8 boluri individuale de servire; acoperiți cu fructe de pădure și topping bătut, dacă doriți.