Tort Cu Budincă De Lămâie
Tortul cu budincă de lămâie este un vegetarian desert. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 191 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 6. Un amestec de ouă, făină, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Tort Cu Budincă De Lămâie, Tort Cu Budincă De Lămâie, și Tort Cu Budincă De Lămâie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Radeți fin 1 lingură de coajă din lămâi, apoi strecurați 1/4 cană plus 2 linguri de suc.
Bateți împreună făina, sarea și 1/2 cană plus 2 linguri de zahăr într-un castron mare.
Bateți gălbenușurile, laptele, coaja și sucul într-un castron mic și adăugați la amestecul de făină, amestecând până când se combină.
Bateți albușurile într-un alt castron mare cu un mixer electric până când țin vârfuri moi. Bateți în restul de 1/4 cană de zahăr, puțin câte puțin, și continuați să bateți până când albii dețin vârfuri rigide și lucioase.
Bateți aproximativ o pătrime de albi în aluat pentru a ușura, apoi pliați în albii rămași ușor, dar bine (aluatul va fi subțire).
Se toarnă într-un gratin ceramic de 1 1/2 litru cu unt sau alt vas de copt superficial și se coace într-o baie cu apă fierbinte (vezi sfaturi, pagina 15
până la puf și auriu, 45 până la 50 de minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei.