Tort Cu Brânză Fierbinte

Tort Cu Brânză Fierbinte
Hot Fudge Brownie tort ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 433 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Dacă aveți extract de vanillan, sare, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Tort Cu Brânză Fierbinte, Cel Mai Bun Sos De Fudge Fierbinte, și Sos De Fudge Fierbinte.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă împreună făina, următoarele 3 ingrediente și 3/4 cană zahăr granulat într-un castron mare; se amestecă laptele, uleiul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Întindeți aluatul într-o tigaie pătrată de 8 inci ușor unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Combinați zahărul brun, cacao și restul de 1/2 cană de zahăr granulat într-un castron mic; se presară peste aluat în tigaie. Folosind o lingură, stropiți ușor 1 1/2 căni de apă clocotită peste aluat, având grijă să nu deranjați straturile. (Nu amestecați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Zahăr BrunZahăr Brun
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
5
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când se formează un strat de tort deasupra și stratul revine la atingere.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Lăsați să se răcească pe un suport de sârmă 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
7
Se servește cald cu frișcă sau înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
înghețatăînghețată
8
Tort cu budincă de ciocolată-cireșe: dezgheț 1 (12-oz.) pachet înghețat cireșe întunecate, dulci, fără sâmburi; scurgere. Se usucă cireșele cu prosoape de hârtie. Pregătiți rețeta conform instrucțiunilor prin Pasul 2, presărând ușor cireșe peste aluat în tigaie. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
CireșeCireșe
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
9
Tort de budincă Mocha: înlocuiți cafeaua fierbinte proaspăt preparată cu apă clocotită. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea PreparatăCafea Preparată
MochaMocha
ApăApă
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista