Tort Cu Bomboane

Tort Cu Bomboane
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu bomboane. Această rețetă servește 12. O porție conține 537 calorii, 8g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de lapte, ciocolată dulce-amăruie, cremă de tartru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort De Bomboane, Tort Cu Cutie De Bomboane, și Tort De Bomboane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți tort: Preîncălziți cuptorul la 177°. unt și făină o tigaie antiaderentă de 10 căni. Cerneti 3 cani faina, praful de copt si sarea intr-un bol. Într-un castron separat, aruncați bomboane cu 1/2 cană de făină rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
BomboaneBomboane
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
BolBol
CuptorCuptor
2
Folosind un mixer electric la viteză medie-mare, bateți untul și zahărul până la lumină, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
3
Adăugați gălbenușurile pe rând. Bate în vanilie. Bateți în 1/3 din amestecul de făină, urmat de 1/2 din lapte. Repetați, terminând cu amestecul de făină. Nu amestecați prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LapteLapte
4
Într-un castron curat și uscat, folosind bătăi uscate, bateți albușurile de ou și crema de tartru până se formează vârfuri rigide. Se amestecă bomboanele și 1/3 din albușurile de ou în aluat. Îndoiți albii rămași. Puneți aluatul în tava Bundt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
BomboaneBomboane
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
BolBol
5
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 50 până la 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
6
Lăsați să se răcească pe o grătar timp de 10 minute, apoi desfaceți tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
1
Puneți ciocolata într-un castron. Crema caldă într-o tigaie la foc mediu până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
2
Se toarnă peste ciocolată, se lasă să stea 1 minut, apoi se bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Lasă să se răcească ușor.
4
Se toarnă glazura peste tort, lăsând excesul să picure peste părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazurăGlazură
DificultateMediu
Gata În15 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista