Tort Cu Barca Cu Pânze

Tort Cu Barca Cu Pânze
Barca cu pânze tort ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 14 porții cu 307 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați carton, culoarea alimentelor maro, bomboane și bomboane și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Sandvișuri cu bărci cu pânze pentru căpitanii de mărimea unei halbe, Tort Toll House (tort strat sau tort Bundt-Tu alegi), și Tort Tutti Frutti din grâu fără ouă-tort Vegan din grâu integral - tort de Crăciun s.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci sau pulverizați cu spray de copt cu făină. Faceți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci. Se răcește 10 minute; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Puneți la frigider sau congelați tortul aproximativ 1 oră sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De CoptSpray De Copt
Amestec De TortAmestec De Tort
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Tăiați tortul așa cum se arată în diagramă. Aranjați piesele pentru a forma barca cu pânze pe tavă. Tint 1 1/3 cupe glazura cu culoarea alimentelor galben sau maro pentru Coca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
GlazuraGlazura
3
Întindeți un strat subțire de glazură albă deasupra și părțile laterale ale pânzelor și un strat subțire de glazură colorată deasupra și părțile laterale ale corpului, pentru a sigila firimiturile. Refrigerați sau congelați tortul 30 până la 60 de minute pentru a seta glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Înghețați întregul tort cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
5
Tăiați bucățile de lemn dulce la lungimea dorită pentru catarg; așezați lângă marginea celei mai lungi pânze. Pentru a crea steagul superior, întindeți un strat subțire de glazură pe o bucată mică de folie de aluminiu. Desfaceți și îndepărtați învelișul din ruloul de gustări cu fructe; apăsați pe folie acoperită cu glazură. Folosind foarfece de bucătărie, tăiați în formă de steag. Asigurați steagul la catarg cu o cantitate mică de glazură. Folosiți bomboane pentru hublouri sau decorați după dorință. Depozitați ușor acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
BomboaneBomboane
FructeFructe
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Williams Selyem Westside Road Neighbours Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 140 de dolari.
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
O petardă a unui vin, vecinii Westside Road din 2015 sunt explozivi atât în nas, cât și pe palat. Aromele de zmeură neagră și cireșe negre sunt completate cu note de cedru, ienibahar, vanilie și ceai negru. O notă intrigantă de semințe de țelină complexează în continuare nasul remarcabil. Tânără și obraznică, textura este superbă, cu o coloană vertebrală de aciditate răcoritoare și pământesc argilos, care transmite arome de cireșe și zmeură strălucitoare Bing. Vinul se încheie cu taninuri rafinate asemănătoare ceaiului și o piatră zdrobită și un finisaj mineral. Un vin de neratat!
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții14
Scor De Sănătate1
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista