Tort cu banane

Tort cu banane
Banana Bundt Cake este o rețetă lacto ovo vegetariană cu 6 porții. O porție conține 232 de calorii, 3 g de proteine și 9 g de grăsimi. Pentru 31 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o rețetă foarte accesibilă pentru fanii mâncărurilor din sud. Funcționează cel mai bine ca desert și se face în aproximativ 1 oră și 20 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Dacă aveți praf de copt, zahăr turbinado, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu un scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Banana Bundt Cake, Ciocolată Banana Bundt Cake și Banana Bread Bundt Cake.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Bundt Cake poate fi asociat cu Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateGreu
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista