Tort Cu Bacon De Arțar Cu Susul În Jos

Tort Cu Bacon De Arțar Cu Susul În Jos
Această rețetă face 15 porții cu 470 calorii, 5g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ouă, amestec de tort betty, smântână și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Prăjituri Mini Bacon De Arțar Cu Susul În Jos, Tort Cu Mere De Arțar Cu Susul În Jos, și Tort Cu Capul În Jos De Arțar-Pere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.în tigaie de 12 inci, gătiți slănină până când este crocantă; scurgeți pe prosoape de hârtie. Rupeți slănina în bucăți; pus deoparte. Rezervați 2 linguri de picături în tigaie. Între timp, în tigaie de 13x9 inci, topiți untul în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
CuptorCuptor
2
Gatiti nucile pecan in picaturi de bacon rezervate la foc mediu, amestecand ocazional, pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De SlăninăPicături De Slănină
Nuci PecanNuci Pecan
3
Adăugați zahăr brun, sirop de arțar și vanilie în nuci pecan, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sirop De ArțarSirop De Arțar
VanilieVanilie
Nuci PecanNuci Pecan
ZahărZahăr
4
Se toarnă amestecul peste unt în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, smântâna, laptele, uleiul și ouăle cu mixerul electric la viteză mică până la umezire. Bateți 2 minute la viteză medie; se amestecă extractul de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
SmântânăSmântână
Amestec De TortAmestec De Tort
OuăOuă
LapteLapte
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
6
Se toarnă aluatul peste amestecul de pecan în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; rulați cuțitul în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
8
Așezați placa de servire rezistentă la căldură cu susul în jos pe tigaie; întoarceți placa și tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Lăsați tigaia să rămână peste tort 1 minut, astfel încât amestecul de nuci pecan să poată stropi peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Scoateți tigaie; se presara tort cu bacon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista