Tort Cu Bacon De Arțar Cu Susul În Jos
Această rețetă face 15 porții cu 470 calorii, 5g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ouă, amestec de tort betty, smântână și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Prăjituri Mini Bacon De Arțar Cu Susul În Jos, Tort Cu Mere De Arțar Cu Susul În Jos, și Tort Cu Capul În Jos De Arțar-Pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.în tigaie de 12 inci, gătiți slănină până când este crocantă; scurgeți pe prosoape de hârtie. Rupeți slănina în bucăți; pus deoparte. Rezervați 2 linguri de picături în tigaie. Între timp, în tigaie de 13x9 inci, topiți untul în cuptor.
Gatiti nucile pecan in picaturi de bacon rezervate la foc mediu, amestecand ocazional, pana se rumenesc.
Adăugați zahăr brun, sirop de arțar și vanilie în nuci pecan, amestecând până se dizolvă zahărul.
Se toarnă amestecul peste unt în tigaie.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, smântâna, laptele, uleiul și ouăle cu mixerul electric la viteză mică până la umezire. Bateți 2 minute la viteză medie; se amestecă extractul de migdale.
Se toarnă aluatul peste amestecul de pecan în tigaie.
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; rulați cuțitul în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi tortul.
Așezați placa de servire rezistentă la căldură cu susul în jos pe tigaie; întoarceți placa și tigaia.
Lăsați tigaia să rămână peste tort 1 minut, astfel încât amestecul de nuci pecan să poată stropi peste tort.
Scoateți tigaie; se presara tort cu bacon.