Tort Cu Anason De Rubarbă Cu Susul În Jos
Rubarbă anason cu susul în jos tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 380 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați lapte, praf de copt, lapte de unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi considerat ieftin, costând în jur 93 cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Rubarbă Cu Susul În Jos Tort, Tort Cu Rubarbă Cu Susul În Jos, și Rubarbă Cu Susul În Jos Tort.
Instrucțiuni
Într-o tigaie din fontă de 10 inci bine condimentată, topiți untul la foc moderat până când spuma dispare și reduceți căldura la minim.
Presărați zahăr brun uniform pe fundul tigaiei și încălziți, netulburat, 3 minute (nu tot zahărul brun va fi topit).
Scoateți tigaia de pe foc.
Tăiați suficient rubarbă transversal în bucăți de 1 inch pentru a măsura 3 căni și aranjați decorativ, laturile rotunjite în jos, într-un singur strat peste zahăr brun.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Cu un mortar și pistil sau într-o râșniță electrică de cafea/condimente măcinați fin semințele de anason. Într-un castron cernem împreună anasonul, făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un alt castron cu un mixer electric bateți împreună untul și zahărul până devin ușoare și pufoase și bateți în vanilie.
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare. Cu mixerul la viteză mică adăugați amestecul de făină alternativ în loturi cu zară și lapte, începând și terminând cu amestecul de făină și bătând până când se combină (nu exagerați)./ Puneți aluatul peste rubarbă în tigaie, răspândind uniform (aveți grijă să nu deranjați rubarba) și coaceți tortul în mijlocul cuptorului până devine auriu, aproximativ 45 de minute sau până când un tester iese curat. Tort rece în tigaie pe un raft 15 minute.
Rulați un cuțit subțire în jurul marginii tigaiei și inversați o farfurie peste tigaie. Păstrarea farfurie și tigaie ferm presat împreună, inversa tort pe placa. Îndepărtați cu grijă tigaia și serviți tortul cald sau la temperatura camerei.