Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos
Tortul de ananas cu susul în jos este un lactate gratuit desert. O porție conține 133 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de praf de copt, albus de ou, înlocuitor de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Ananas Cu Susul În Jos Tort, Tort De Rom Cu Ananas Cu Susul În Jos, și Ananas Cu Susul În Jos Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți ananasul, rezervând 1/3 cană de suc (aruncați sau salvați sucul rămas pentru o altă utilizare). Linia a 9-in. tigaie rotundă cu hârtie cerată; înveliți cu spray de gătit.
Întindeți ananasul pe hârtie cerată; se presară cu gelatină.
Într-un castron mare, bateți înlocuitorul de ou și albusul de ou. Bateți zahărul, sucul de ananas rezervat și vanilia.
Combinați făina și praful de copt; se adaugă în amestecul de ouă și se amestecă bine.
Se toarnă peste gelatină.
Coaceți la 350 de minute timp de 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 5 minute; inversați pe o farfurie de servire.