Tort cu ananas cu susul în jos

Tort cu ananas cu susul în jos
Reteta de Ananas Tort cu susul în jos se poate face în aproximativ 55 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 413 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 68 de cenți pe porție. 2051 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită unt, ouă, inele de Ananas în sirop și praf de copt. Funcționează bine ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cel Mai Bun Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos, Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos, și Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pentru topping, bateți 50g unt înmuiat și 50g zahăr brun moale ușor împreună până la crem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3
Se întinde pe bază și un sfert din drum pe părțile laterale ale unei forme rotunde de tort de 20 cm. Aranjați 7 inele de ananas deasupra (rezervând siropul pentru mai târziu), apoi așezați 7 cireșe glac în centrele inelelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De AnanasInele De Ananas
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
4
Așezați 100g unt înmuiat, 100g zahăr tos auriu, 100g făină auto-crescătoare, 1 linguriță praf de copt, 1 linguriță extract de vanilie și 2 ouă într-un castron împreună cu 2 linguri de sirop de ananas rezervat. Folosind un tel electric, bateți până la o consistență moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Tos AuriuZahăr Tos Auriu
Făină în Creștere De SineFăină în Creștere De Sine
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Puneți lingura în cutia de deasupra ananasului și neteziți-o astfel încât nivelul său.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
6
Coaceți timp de 35 de minute. Se lasă să stea 5 minute, apoi se întoarce pe o farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Se servește cald cu o lingură de înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tortul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista