Tort crunch cu zmeură și amaretti
Raspberry & amaretti crunch cake este un desert care servește 6. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 710 calorii, 12g de proteine, și 42G de grăsime. 342 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, zmeură punnet, zahăr glazură și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 32%. Rețete similare includ Zmeură Amaretti Cookie-Uri, Semifreddo de lămâie și Amaretti cu sos de zmeură, și Amaretti Morbidi (Cookie-Uri Moi Amaretti).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la ventilator 140C / convențional 160C / gaz
Untul și linia de bază o formă rotundă de tort de 20 cm cu fund liber.
Puneți untul, zahărul tos, ouăle, făina și migdalele măcinate într-un castron mare. Bateți folosind un tel electric până când toate ingredientele sunt bine amestecate.
Întindeți jumătate din amestecul de tort în forma căptușită. Împrăștiați peste jumătate din biscuiții amaretti, apoi o treime din zmeură. Apăsați foarte ușor în amestecul de tort.
Dollop dessertspoonfuls din amestecul de tort rămas peste amaretti și zmeură și se întinde uniform. Împrăștiați restul de amaretti și jumătate din zmeura rămasă deasupra.
Coaceți timp de 55-60 de minute, până când o frigăruie introdusă în centru iese curată.
Se răcește timp de 15 minute în staniu. Rulați un cuțit în jurul marginii și întoarceți-vă. Se va păstra într-un recipient acoperit la frigider până la 2 zile.
Pentru a servi, scoateți din frigider cu o oră înainte de servire și praf ușor cu zahăr glazură înainte de a aduce la masă.
Se servește cu zmeura rămasă și puțină cremă unică.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tortul poate fi asociat cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.