Tort crunch cu zmeură și amaretti

Tort crunch cu zmeură și amaretti
Raspberry & amaretti crunch cake este un desert care servește 6. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 710 calorii, 12g de proteine, și 42G de grăsime. 342 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, zmeură punnet, zahăr glazură și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 32%. Rețete similare includ Zmeură Amaretti Cookie-Uri, Semifreddo de lămâie și Amaretti cu sos de zmeură, și Amaretti Morbidi (Cookie-Uri Moi Amaretti).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la ventilator 140C / convențional 160C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Untul și linia de bază o formă rotundă de tort de 20 cm cu fund liber.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
3
Puneți untul, zahărul tos, ouăle, făina și migdalele măcinate într-un castron mare. Bateți folosind un tel electric până când toate ingredientele sunt bine amestecate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Zahăr CasterZahăr Caster
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Întindeți jumătate din amestecul de tort în forma căptușită. Împrăștiați peste jumătate din biscuiții amaretti, apoi o treime din zmeură. Apăsați foarte ușor în amestecul de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri AmarettiCookie-uri Amaretti
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Dollop dessertspoonfuls din amestecul de tort rămas peste amaretti și zmeură și se întinde uniform. Împrăștiați restul de amaretti și jumătate din zmeura rămasă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Cookie-uri AmarettiCookie-uri Amaretti
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Coaceți timp de 55-60 de minute, până când o frigăruie introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
7
Se răcește timp de 15 minute în staniu. Rulați un cuțit în jurul marginii și întoarceți-vă. Se va păstra într-un recipient acoperit la frigider până la 2 zile.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Pentru a servi, scoateți din frigider cu o oră înainte de servire și praf ușor cu zahăr glazură înainte de a aduce la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
9
Se servește cu zmeura rămasă și puțină cremă unică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă UnicăCremă Unică
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tortul poate fi asociat cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista