Tort Crunch Cu Cereale Trix
Reteta Trix tort Crunch de cereale este gata în aproximativ 21 de ore și este cu siguranță un super fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 12 și costă 52 de cenți pe porție. Acest desert are 327 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cereale, coajă de tei, glazură pufoasă bătută și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort De Cereale Trix, Tort De Înghețată Trix, și Crunch De Cereale Covrig pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți fundul numai cu tigăi rotunde de 2 (8 sau 9 inci). Faceți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie.
Împărțiți aluatul de tort uniform între două boluri separate (aproximativ 2 căni fiecare). Într-un castron, adăugați 25 de picături de culoare galbenă a alimentelor și 4 picături de culoare roșie a alimentelor; se amestecă bine. Se amestecă coaja de portocală.
Se toarnă într-una din tigăi. În alt castron, adăugați 25 de picături neon green food color și 2 picături neon blue food color; se amestecă bine. Se amestecă coaja de tei.
Se toarnă în altă tigaie.
Coaceți și răciți conform instrucțiunilor de pe cutie Pentru runde de 8 sau 9 inci.
Așezați stratul de tort verde, cu partea de sus în jos, pe farfuria de servire.
Întindeți deasupra 1/3 cană glazură. Se acoperă cu strat de tort portocaliu, cu partea superioară în sus. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu glazura rămasă.
Presărați cereale deasupra tortului.