Tort Crunch Cu Cereale Trix

Tort Crunch Cu Cereale Trix
Reteta Trix tort Crunch de cereale este gata în aproximativ 21 de ore și este cu siguranță un super fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 12 și costă 52 de cenți pe porție. Acest desert are 327 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cereale, coajă de tei, glazură pufoasă bătută și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort De Cereale Trix, Tort De Înghețată Trix, și Crunch De Cereale Covrig pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți fundul numai cu tigăi rotunde de 2 (8 sau 9 inci). Faceți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Împărțiți aluatul de tort uniform între două boluri separate (aproximativ 2 căni fiecare). Într-un castron, adăugați 25 de picături de culoare galbenă a alimentelor și 4 picături de culoare roșie a alimentelor; se amestecă bine. Se amestecă coaja de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Roșie A AlimentelorCuloarea Roșie A Alimentelor
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă într-una din tigăi. În alt castron, adăugați 25 de picături neon green food color și 2 picături neon blue food color; se amestecă bine. Se amestecă coaja de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Albastră A AlimentelorCuloarea Albastră A Alimentelor
Coaja De TeiCoaja De Tei
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă în altă tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți și răciți conform instrucțiunilor de pe cutie Pentru runde de 8 sau 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Așezați stratul de tort verde, cu partea de sus în jos, pe farfuria de servire.
7
Întindeți deasupra 1/3 cană glazură. Se acoperă cu strat de tort portocaliu, cu partea superioară în sus. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
PortocaliuPortocaliu
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Presărați cereale deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CerealeCereale

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Unicul 2012 are straturi de cireș sălbatic, lemn dulce, piper negru și scorțișoară. Culoarea roșu rubiniu pal și taninurile mătăsoase ne arată cât de maiestuos este acest site.
DificultateExpert
Gata În21 hrs
Porții12
Scor De Sănătate1
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista