Tort Crumb
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de mic dejun, așa că încearcă Crumb Cake. Această rețetă servește 16 și costă 31 de cenți per porție. O porție conține 260 de calorii, 3 g de proteine și 9 g de grăsimi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați scorțișoară măcinată, nuci pecan, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 16%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Tortul Crumb de Migdale Super Crumb Raspberry, Crumb Cake și Crumb Cake.
Instrucțiuni
Într-un bol, amestecă zahărul, făina și sarea.
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Scoateți 1 cană de amestec și combinați cu scorțișoară și nuci; pus deoparte. La amestecul de pesmet rămas, adăugați lapte și praf de copt.
Răspândiți într-un 13-in uns. x 9-in. tava de copt.
Presărați toppingul de pesmet rezervat peste aluat.
Coaceți la 350° timp de 30 de minute sau până se termină testele de prăjitură.
Ornați cu topping bătut și jumătate de nuci pecan, dacă doriți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru prăjitură. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antinori Villan Antinori Chianti Classico Riserva. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 36 de dolari.
![Antinori Vila Antinori Chianti Classico Riserva]()
Antinori Vila Antinori Chianti Classico Riserva
Fabricat din 90% Sangiovese și 10% Merlot, Villa Antinori Chianti Classico Riserva din 2010 are o culoare roșu rubiniu intens, cu arome de fructe și condimente. Atingerile ușoare de la învechirea stejarului subliniază notele de cireșe și fructe roșii care sunt tipice strugurilor Sangiovese. Aromele vinului sunt armonioase la palat cu taninuri echilibrate si coapte. Finalul persistent este vibrant, cu o mineralitate plăcută, tipică Chianti Classico.