Tort Colibri

Tort Colibri
Nevoie de o desert vegetarian lacto ovo? Tortul Hummingbird ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 990 calorii, 9g de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus prin simple rețete. Dacă aveți la îndemână banane, nuci pecan și alte câteva ingrediente, le puteți face. 4071 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tort Colibri, Tort Colibri, și Tort Colibri.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină trei Tigăi rotunde de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Bateți împreună ingrediente uscate: într-un castron mare, amestecați energic ingredientele uscate: făină, bicarbonat de sodiu, praf de copt, sare, scorțișoară și nucșoară (opțional).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Bateți împreună uleiul, zahărul, ouăle, apoi amestecați ananasul, bananele, vanilia, 1 cană de nuci pecan: într-un castron separat, bateți uleiul de canola, zahărul și ouăle împreună până se combină. Amestecați ananasul, bananele, vanilia și o cană de nuci pecan tocate în amestecul de ouă și amestecați (nu bateți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
(carton Bloc)(carton Bloc)
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Îndoiți ingredientele umede în uscat: folosind o lingură de lemn sau o spatulă, pliați ingredientele umede în ingredientele uscate până când sunt combinate (nu amestecați prea mult).
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Se toarnă în tigăi de tort și se coace: 
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Se toarnă aluatul în cele trei tigăi de tort pregătite, având grijă să se împartă uniform.
7
Coaceți la 350 F pe rafturile centrale ale cuptorului timp de 20 până la 25 de minute sau până când o scobitoare sau un cuțit introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Rece: lăsați prăjiturile să se răcească în tigaie pe rafturi de sârmă timp de 10 minute.  După 10 minute, rulați un cuțit în jurul marginilor și scoateți prăjiturile din tigăi.  Se răcește complet pe rafturile de sârmă înainte de îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Faceți glazura: bateți untul înmuiat și crema de brânză într-un castron mare cu un mixer electric. Cu mixerul la viteză mică, adăugați zahărul pudră în cantități mici până când totul este încorporat, apoi adăugați Cointreau și vanilia și bateți până când glazura este ușoară și pufoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
CointreauCointreau
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Notă: nu adăugați zahăr pudră în timp ce mixerul este setat la viteză mare, altfel veți crea o mizerie înzăpezită de zahăr în toată bucătăria. (Vă rog să nu mă întrebați de unde știu asta.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Înghețați tortul: 
12
Așezați un strat, de sus în jos, pe o farfurie mare sau un suport pentru tort (Acest lucru creează o suprafață netedă în partea de sus și are ca rezultat un tort mai nivelat).
13
Întindeți glazura uniform peste primul strat, apoi repetați cu al doilea și al treilea strat, apoi înghețați părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Ardei ArbolArdei Arbol
1
Presărați blatul complet cu ceașca rămasă de nuci pecan tocate (prăjite sau neprăjite). Alternativ, apăsați pecanele tocate pe părțile laterale ale tortului și lăsați blatul pur și simplu înghețat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
2
Acest tort este cel mai bine servit în ziua în care este făcut și poate fi păstrat, asamblat și înghețat, timp de câteva ore înainte de porții. Dacă trebuie să-l serviți a doua zi sau dacă aveți resturi, acoperiți tortul cât mai bine și puneți-l la frigider.
3
Scoateți-l din frigider și lăsați-l să ajungă la temperatura camerei timp de o oră sau două înainte de servire.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tortul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista