Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 591 calorii, 7g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr de cofetărie, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 138 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Colibri, Tort Colibri, și tort colibri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Setați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 de F. F. Ungeți și făinați trei tigăi de tort și puneți-le deoparte. Într-un castron mare amestecați făina, zaharurile, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu și sarea pentru a combina bine și a îndepărta orice bulgări; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mediu, amestecați Zara, uleiul vegetal, ouăle și extractul de vanilie. Se amestecă amestecul de zară în amestec uscat până se umezește bine. Se amestecă bananele, ananasul și nucile pecan tocate până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Bucăți De Pecan
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
(carton Bloc)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Împărțiți aluatul în mod egal între 3 tigăi de tort și coaceți până când suprafața prăjiturilor este uscată și un tester de tort introdus în centru iese curat, aproximativ 30-40 de minute. Răciți prăjiturile în tigaie timp de 15 minute, apoi eliberați cu grijă din tigaie pe rafturile de răcire pentru a se răci complet. Nu asamblați tortul până nu s-a răcit complet.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
1
Adăugați cremă de brânză și unt în vasul mixerului de suport prevăzut cu un accesoriu cu palete și amestecați până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați zahăr și amestecați pentru a încorpora, răzuind părțile laterale după cum este necesar, apoi amestecați în extract de vanilie. Tort de îngheț adăugând un strat subțire de glazură între straturi pentru a lăsa suficient pentru a acoperi complet partea superioară și părțile laterale ale tortului. Decorați blatul cu nuci pecan întregi sau nuci pecan tocate. Pentru cele mai bune rezultate, refrigerați cel puțin o oră pentru a întări glazura înainte de a încerca să transportați. A se păstra acoperit la frigider până la servire.