Tort clasic de nucă de cocos cu fulgi de înger
Rețeta clasică de tort de nucă de cocos ANGEL FLAKE ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 2 ore și 33 de minute. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 136 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 33. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de amestec de tort, zahăr pudră, budincă instant cu aromă de vanilie jell-o și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort Clasic De Mâncare Înger, Tort Clasic De Mâncare Înger, și Tort Clasic De Mâncare Înger pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 177°.
Pregătiți aluatul de tort și coaceți conform instrucțiunilor de pe ambalaj pentru 2 straturi rotunde (9 inci), amestecând 2/3 cană nucă de cocos, 1/4 cană lapte și budincă uscată de nucă de cocos amestecați în aluat înainte de a turna în tigăile pregătite. Prăjituri răcoroase în tigăi 10 min.
Scoateți din tigăi la rafturi de sârmă; se răcește complet.
Între timp, bateți amestecul uscat de budincă de vanilie, zahărul și laptele rămas într-un castron mare cu biciul 2 min. (Budinca va fi groasă.) Se amestecă în bici rece. La frigider până când este gata să asambleze tortul.
Stivați straturile de tort pe farfurie, umplând cu straturi de 1 cană din amestecul de budincă și 3/4 cană din nuca de cocos rămasă. Înghețați partea superioară și partea laterală a tortului cu amestecul de budincă rămas. Apăsați nuca de cocos rămasă în amestecul de budincă. La frigider 1 oră.