Tort clasic de nucă de cocos cu fulgi de înger

Tort clasic de nucă de cocos cu fulgi de înger
Rețeta clasică de tort de nucă de cocos ANGEL FLAKE ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 2 ore și 33 de minute. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 136 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 33. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de amestec de tort, zahăr pudră, budincă instant cu aromă de vanilie jell-o și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort Clasic De Mâncare Înger, Tort Clasic De Mâncare Înger, și Tort Clasic De Mâncare Înger pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Pregătiți aluatul de tort și coaceți conform instrucțiunilor de pe ambalaj pentru 2 straturi rotunde (9 inci), amestecând 2/3 cană nucă de cocos, 1/4 cană lapte și budincă uscată de nucă de cocos amestecați în aluat înainte de a turna în tigăile pregătite. Prăjituri răcoroase în tigăi 10 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Biscuiti Cu Curmale De Ovaz, Maruntiti Grosier8 Biscuiti Cu Curmale De Ovaz, Maruntiti Grosier
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
3
Scoateți din tigăi la rafturi de sârmă; se răcește complet.
4
Între timp, bateți amestecul uscat de budincă de vanilie, zahărul și laptele rămas într-un castron mare cu biciul 2 min. (Budinca va fi groasă.) Se amestecă în bici rece. La frigider până când este gata să asambleze tortul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Cu Gelatina De CapsuniPachet Cu Gelatina De Capsuni
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Stivați straturile de tort pe farfurie, umplând cu straturi de 1 cană din amestecul de budincă și 3/4 cană din nuca de cocos rămasă. Înghețați partea superioară și partea laterală a tortului cu amestecul de budincă rămas. Apăsați nuca de cocos rămasă în amestecul de budincă. La frigider 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este eseul Chenin Blanc Blend. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Eseu Chenin Blanc Blend
Eseu Chenin Blanc Blend
Vechea viță de vie Chenin blanc a fost folosită ca ancoră a acestui vin și îi conferă fructuozitatea intensă și aciditatea răcoritoare. Viognierul adaugă note florale și picante și o bogăție moale și atrăgătoare Palatului. Perfect cu fructe de mare la grătar și pui.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 33 m.
Porții33
Scor De Sănătate0
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista