Tort Clasic De Mâncare Orange Angel

Tort Clasic De Mâncare Orange Angel
Tortul clasic de mâncare Orange Angel necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără lactate servește 12 și costă 43 de cenți pe porție. O porție conține 154 calorii, 5g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou, zahăr, cremă de tartru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta funcționează bine ca un desert foarte preț rezonabil pentru Ziua Mamei. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Tort Clasic Cu Mâncare Înger, Tort Clasic Cu Mâncare Înger, și Tort Clasic Cu Mâncare Înger.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti tortul, lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Combinați făina și 3/4 cană de zahăr, amestecând cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Așezați albușurile într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Adăugați cremă de tartru și sare; bateți până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
SareSare
6
Adăugați 3/4 cană de zahăr, 2 linguri la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide. Bateți în vanilie, suc și extract de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
VanilieVanilie
SucSuc
ZahărZahăr
7
Cerneti 1/4 cana amestec de faina peste amestecul de albus de ou;pliați. Repetați cu amestecul de făină rămas, 1/4 cană odată. Îndoiți coaja de portocală și extractul de portocală în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De PortocaleExtract De Portocale
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
8
Puneți aluatul într-o tigaie cu tub de 10 inci, fără grăsime, răspândind uniform. Rupeți buzunarele de aer tăind aluatul cu un cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
9
Coaceți la 325 timp de 55 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Inversați tigaia; se răcește complet. Slăbiți tortul din părțile laterale ale tigaiei folosind o spatulă metalică îngustă. Inversați tortul pe o farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista