Tort clasic de morcovi cu glazură pufoasă de brânză cremă
Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $2.03 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 58G de grăsime, și un total de 1014 calorii. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, zahăr, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Paște. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort Clasic De Morcovi Cu Glazură De Brânză Cremă, Tort Clasic De Morcovi Cu Glazură De Brânză Cremă, și Tort clasic de morcovi cu glazură de brânză cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Ungeți două tigăi de tort de 9 inci; tapetați fundul cu pergament. Ungeți hârtia și făinați tigăile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3
Întindeți pecanele pe o foaie de copt și prăjiți-le timp de 8 minute, până când sunt parfumate. Se răcește și se toacă mărunt pecanele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Pâine Cu Nuci și Stafide
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Într-un castron, bateți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea. Într-un castron mic, bateți uleiul, zeama și vanilia. Într-un castron mare, folosind un mixer electric, bateți ouăle și zahărul la viteză mare până devin palide, 5 minute. Bateți ingredientele lichide. Bateți ingredientele uscate doar până se umezesc. Se amestecă morcovii și nucile pecan. Împărțiți aluatul între tigăi și coaceți prăjiturile timp de 55 de minute până la 1 oră, până când sunt elastice și aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Grăsime De Porc înapoi
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Lăsați prăjiturile să se răcească pe un raft timp de 30 de minute, apoi desfaceți prăjiturile și lăsați să se răcească complet.
6
Într-un castron mare, folosind un mixer electric, bateți untul și crema de brânză la viteză mare până la lumină, aproximativ 5 minute. Bateți vanilia, apoi zahărul cofetarilor; bate la viteză mică până se încorporează. Măriți viteza la mare și bateți până când este ușor și pufos, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Îndepărtați hârtia pergament și inversați un strat de tort pe o farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
8
Răspândiți cu o ceașcă ușor rotunjită a glazurii. Sus cu al doilea strat de tort, cu partea dreaptă în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Pâine Cu Nuci și Stafide
9
Întindeți partea superioară și părțile laterale cu glazura rămasă și refrigerați tortul până la răcire, aproximativ 1 oră. Feliați și serviți.