Tort Clasic De Ciocolată Cu Malț Înger

Tort Clasic De Ciocolată Cu Malț Înger
Tort clasic de ciocolată malț înger alimente ar putea fi doar desert pe care il cautati. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 158 calorii. Această rețetă servește 12. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Un amestec de cacao, lapte praf malț, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Clasic Cu Mâncare Înger, Tort Clasic Cu Mâncare Înger, și Tort Clasic Cu Mâncare Înger.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti tortul, lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Combinați făina, 3/4 cană de zahăr, laptele praf malț și cacao, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Praf MalțLapte Praf Malț
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Așezați albușurile într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Adăugați cremă de tartru și sare; bateți până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
SareSare
6
Adăugați 3/4 cană de zahăr, 2 linguri la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide. Bateți în vanilie, suc și extract de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
VanilieVanilie
SucSuc
ZahărZahăr
7
Cerneti 1/4 cana amestec de faina peste amestecul de albus de ou;pliați. Repetați cu amestecul de făină rămas, 1/4 cană odată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
8
Puneți aluatul într-o tigaie cu tub de 10 inci, fără grăsime, răspândind uniform. Rupeți buzunarele de aer tăind aluatul cu un cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
9
Coaceți la 325 timp de 55 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Inversați tigaia; se răcește complet. Slăbiți tortul din părțile laterale ale tigaiei folosind o spatulă metalică îngustă. Inversați tortul pe o farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista