Tort Clasic De Ciocolată Cu Malț Înger
Tort clasic de ciocolată malț înger alimente ar putea fi doar desert pe care il cautati. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 158 calorii. Această rețetă servește 12. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Un amestec de cacao, lapte praf malț, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Clasic Cu Mâncare Înger, Tort Clasic Cu Mâncare Înger, și Tort Clasic Cu Mâncare Înger.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Pentru a pregăti tortul, lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, 3/4 cană de zahăr, laptele praf malț și cacao, amestecând cu un tel.
Așezați albușurile într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează.
Adăugați cremă de tartru și sare; bateți până se formează vârfuri moi.
Adăugați 3/4 cană de zahăr, 2 linguri la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide. Bateți în vanilie, suc și extract de migdale.
Cerneti 1/4 cana amestec de faina peste amestecul de albus de ou;pliați. Repetați cu amestecul de făină rămas, 1/4 cană odată.
Puneți aluatul într-o tigaie cu tub de 10 inci, fără grăsime, răspândind uniform. Rupeți buzunarele de aer tăind aluatul cu un cuțit.
Coaceți la 325 timp de 55 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Inversați tigaia; se răcește complet. Slăbiți tortul din părțile laterale ale tigaiei folosind o spatulă metalică îngustă. Inversați tortul pe o farfurie.