Tort clasic cu strat galben cu glazură de caramel-Pecan
Tortul clasic cu strat galben cu glazură de caramel-Pecan ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 18 și costă 21 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 196 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de făină, făină, margarină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Tort cu strat de fulgi de ovăz cu glazură de caramel-Pecan, Tort cu strat galben cu glazură de vanilie, și Tort cu strat galben cu glazură de ciocolată-smântână.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Înveliți fundul de tigăi rotunde de 2 (9 inci) cu spray de gătit (nu acoperiți părțile laterale ale tigaiei); căptușiți fundul cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit; praf cu 1 lingură de făină.
Bateți zahărul, untul și vanilia la viteza medie a unui mixer până se omogenizează bine (aproximativ 5 minute).
Adăugați ouă, câte 1; bate bine după fiecare adăugare. Lingurați ușor 2 1/4 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Se combină cu praful de copt și sarea; se amestecă bine cu un tel.
Adăugați amestecul de făină la amestecul de zahăr alternativ cu lapte, începând și terminând cu amestecul de făină.
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite. Atingeți brusc tigăile o dată pe tejghea pentru a îndepărta bulele de aer.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigăi.
Îndepărtați hârtia de ceară. Se răcește complet pe grătar.
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie; se întinde cu 1/2 cană glazură de caramel-Pecan și se acoperă cu stratul rămas.
Întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului. Păstrați tortul acoperit în frigider.