Tort clasic cu strat galben cu glazură de caramel-Pecan
Tortul clasic cu strat galben cu glazură de caramel-Pecan ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 18 și costă 21 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 196 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de făină, făină, margarină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Tort cu strat de fulgi de ovăz cu glazură de caramel-Pecan, Tort cu strat galben cu glazură de vanilie, și Tort cu strat galben cu glazură de ciocolată-smântână.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Înveliți fundul de tigăi rotunde de 2 (9 inci) cu spray de gătit (nu acoperiți părțile laterale ale tigaiei); căptușiți fundul cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit; praf cu 1 lingură de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
Tigaie
3
Bateți zahărul, untul și vanilia la viteza medie a unui mixer până se omogenizează bine (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați ouă, câte 1; bate bine după fiecare adăugare. Lingurați ușor 2 1/4 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
5
Se combină cu praful de copt și sarea; se amestecă bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Adăugați amestecul de făină la amestecul de zahăr alternativ cu lapte, începând și terminând cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Lapte
7
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite. Atingeți brusc tigăile o dată pe tejghea pentru a îndepărta bulele de aer.
8
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigăi.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
9
Îndepărtați hârtia de ceară. Se răcește complet pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
Suport De Sârmă
10
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie; se întinde cu 1/2 cană glazură de caramel-Pecan și se acoperă cu stratul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Pâine Cu Nuci și Stafide
Nuci Pecan
11
Întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului. Păstrați tortul acoperit în frigider.