Tort clasic cu strat galben cu glazură de caramel-Pecan

Tort clasic cu strat galben cu glazură de caramel-Pecan
Tortul clasic cu strat galben cu glazură de caramel-Pecan ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 18 și costă 21 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 196 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de făină, făină, margarină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Tort cu strat de fulgi de ovăz cu glazură de caramel-Pecan, Tort cu strat galben cu glazură de vanilie, și Tort cu strat galben cu glazură de ciocolată-smântână.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înveliți fundul de tigăi rotunde de 2 (9 inci) cu spray de gătit (nu acoperiți părțile laterale ale tigaiei); căptușiți fundul cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit; praf cu 1 lingură de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
TigaieTigaie
3
Bateți zahărul, untul și vanilia la viteza medie a unui mixer până se omogenizează bine (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați ouă, câte 1; bate bine după fiecare adăugare. Lingurați ușor 2 1/4 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
5
Se combină cu praful de copt și sarea; se amestecă bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Adăugați amestecul de făină la amestecul de zahăr alternativ cu lapte, începând și terminând cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
7
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite. Atingeți brusc tigăile o dată pe tejghea pentru a îndepărta bulele de aer.
8
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigăi.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
9
Îndepărtați hârtia de ceară. Se răcește complet pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
Suport De SârmăSuport De Sârmă
10
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie; se întinde cu 1/2 cană glazură de caramel-Pecan și se acoperă cu stratul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Nuci PecanNuci Pecan
11
Întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului. Păstrați tortul acoperit în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții18
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista